Technische voorbereiding

Ook voor het technische ontwerp en de voorbereiding van uw project kunt u bij Neo terecht. U levert bijvoorbeeld uw creatieve licht-, video- en/of geluidontwerp aan met daarbij de lokatie waar het evenement plaats gaat vinden en Neo maakt de technische vertaalslag, uitgewerkt in tekeningen en berekeningen in (rigging)plots met de bijbehorende verantwoording, zoals die (internationaal) steeds vaker wordt gevraagd door de verschillende evenementenlokaties. Uit deze tekeningen en berekeningen volgt voor u automatisch ook de bijbehorende materiaallijst.

Grootformaat prints

Een en ander wordt natuurlijk digitaal aangeleverd, maar Neo heeft sinds kort ook haar nieuwe, full-colour, groot-formaat 44” (A0+) plotter in gebruik genomen, zodat de volledige full-size en tot in detail uitgewerkte tekeningenpakketten voor het team op de werkvloer standaard kunnen worden meegeleverd. Tevens is het mogelijk om uw eigen tekeningen, foto’s of artwork, tegen scherpe tarieven, op groot formaat en fotokwaliteit (1200 X 1200 dpi) weer te geven.

Creatief betrokken

Vaak wordt Neo ook al betrokken bij het  creatieve ontwerp, zodat de specialisten van Neo u tijdens dit proces op de hoogte kunnen brengen  van de laatste technische ontwikkelingen en mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van beweegtechniek (Neo e-Motion Technology®). 

Daarnaast vindt u in Neo een ervaren en betrouwbare partner voor het verzorgen van de logistiek, de materialen en de juiste mensen voor het uitvoeren van de geplande werkzaamheden in de geplande tijd.